Behandeling – Tandartspraktijk Beuker – Naarden

Behandeling

Behandeling

Graag zien we u ook regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door en kunt u uw wensen ten aanzien van uw gebit kenbaar maken zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren en kunt u verwezen worden naar de mondhygiëniste in ons pand.

U kunt bij ons in principe voor alle behandelingen terecht, met uitzondering van het implanteren en vervaardigen van beugels . Voor deze behandelingen verwijzen wij u naar de in onze ogen beste specialisten.

Onze specialisatie ligt bij esthetische tandheelkunde, het verfraaien van het gebit . Hierbij maken we gebruik van de allernieuwste technieken en werken we met de allerbeste materialen composiet (witte vullingen) en keramiek ( voor facings en kronen) zonder concessies te doen aan de kwaliteit.  Zo is het in onze praktijk mogelijk door middel van de nieuwste computer scantechniek (CEREC systeem) uw kronen volledig afdrukvrij te maken.  http://www.cereconline.com.   Zo loopt u dezelfde dag nog met uw kwalitatief zeer hoogwaardige porseleinen kroon of inlay de deur uit. Verder werken we uitsluitend met de beste Nederlandse keramisten zodat u ten allen tijde verzekerd zult zijn van esthetisch fraai en goed aansluitend kroon – en brugwerk, met de beste zorg.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn.  Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen vanaf 150 euro. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 10 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.