Afspraak maken – Tandartspraktijk Beuker – Naarden

Afspraak maken

Afspraak maken

In onze praktijk kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal snel terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Nieuwe patiënten zenden we een inschrijfformulier toe maar ook aanmelding online is mogelijk .  Tevens is bijgevoegd een medisch anamneseformulier zodat we goed op de hoogte zijn van uw medische situatie. Deze wordt ook tijdens  het eerste bezoek met u doorgenomen.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

In geval van verhindering wordt u verzocht daarvan 24 uur van tevoren bericht te geven, anders zien wij ons genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Wachtkamer

Samen met patiënten hebben we gepraat over de ideale wachtkamer. En vervolgens hebben we de wachtkamer ingericht. Speciaal voor u. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk. Relaxte zitbanken, een ruim assortiment recente tijdschriften alsmede ontspanning in de vorm van een tv scherm . Verder zijn informatiebrochures aanwezig en is er speelgoed voor de kids.