De praktijk – Tandartspraktijk Beuker – Naarden

De praktijk

De praktijk

Onze modern geoutilleerde praktijk bevindt zich in een oud pand in het pittoreske Naarden-Vesting. Hierbij zijn de behandelkamers gesitueerd op de begane grond en op de 1e verdieping. Ons doel is u in een zo ontspannen mogelijke omgeving te kunnen behandelen met de grootst mogelijke zorg en hygiëne.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen onze tandartspraktijk. Uw tandarts verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij zijn gespecialiseerd in Esthetische tandheelkunde

 Digitale tandheelkunde 

Sinds 2006 maken wij gebruik van  behandeling met CEREC  kronen,facings en inlays (waarbij wij geperste porseleinen werkstukken  maken door middel van een  3d scan, hierdoor is er voor u geen vervelende afdruk meer nodig!) Deze restauraties  hebben een perfecte pasvorm.

 

Wat de revolutionaire CEREC kronen betreft, deze kunnen na scannen in de mond na circa 1 uur geplaatst worden waardoor u dezelfde dag nog met uw nieuwe porseleinen kronen huiswaarts kunt gaan. http://www.cereconline.com

 

 

Tevens besteden wij veel aandacht aan Preventie en Mondhygiëne . In onze praktijk is dan ook een mondygiëniste aanwezig

In onze praktijk staat vooral uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Dit proberen te waarborgen door het volgen van diverse cursussen in binnen – en buitenland. Uw tandarts staat dan ook ingeschreven in de KwaliteitsRegister Tandheelkunde ( KRT)

 

 

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze moderne wachtkamer. U vindt er een uitgebreide verzameling recente  tijdschriften,een tv scherm ter ontspanning , er zijn  informatiebrochures verkrijgbaar en voor de allerkleinsten is er speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.